Complex de normal

gauss

Quan escric complex de normal no vull dir una cosa complexa sinó alguna persona que té poca autoestima, que es creu que té un defecte físic o psicològic referent a què es creu normal no essent-t’ho.

La normalitat de la campana de Gauss és on s’inclouen la majoria de les persones, però hi ha gent que surt de la gràfica. Amb una gràfica de núvol de punts es poden veure els punts que surten d’on són la majoria, potser els signes negres.

Però que passa quan el que està fora de la gràfica i ho sap, té complex de normal? Sembla que és més probable que pugui ser al revés que una persona considerada normal tingui complex de no normal o que té habilitats que els altres no tenen.

A vegades els pares troben habilitats extraordinàries als fills i que surten de la gràfica, però potser els que surten de la gràfica són els models de normalitat, que els normals intenten imitar.

Una persona que surt de la gràfica pot tenir por de ser normal.

Focus

Amb les xarxes socials es prenen models a seguir que són copiats per moltes persones. Les estrelles efímeres que serveixen de model de les xarxes són només per captar la nostra atenció i tenir un referent del moment. Amb el mercat de l’atenció digital ara, i el cap de colla o el referent del poble d’abans, posem el focus amb el qual ens sorprèn ara, o els valors, anteriors a l’era digital.


Comparteix...

3 thoughts on “Complex de normal

  1. I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

Comments are closed.

error: Protected content !