Llogar un pensament

La finalitat d’un pensament pot ser que es converteixi en una idea útil remunerada si es van apuntant amb un ordinador i es fa servir un sistema de blockchain que ens fixarà la nostra evolució i increment de beneficis de les idees donades. Com un sistema de futurs a la borsa però que beneficiaria per partida triple al que dona la idea, als miners del blockchain i als que inverteixen en criptoidea posada a l’abast de tothom.

Això novedòs que ja existeix i es diu witcoin (i no bitcoin) es com llogar un pensament i obtenir un benefici. Es l’inici del coneixement monetitzat. Witcoin està dissenyat per promoure y premiar als individus per la validació de les seves idees, creacions i activitats com actius de propietat intel·lectual. Cada vegada que un usuari cita l’ingeni d’una persona, el (els) propietari (s) serà recompensat (da) per reconèixer su contribució i la seva utilitat en el coneixement.

La opció de futur del blockchain ens portarà a les dades descentralitzades en realitat ?

O els bancs centrals o macroorganismes intentaran posar barreres al camp?

Remunerar el coneixement portarà  una certa inquisició de lo que sabem ?

Els que saben mes son els tenen mes recursos o els que saben trobar-los ?

D’incertesa, inquietud i preguntes ni han quant surt una cosa nova i no totes les respostes poden ser donades. Anem posant llavors com un efecte Pigmalió positiu que en un futur mes aviat del que ens pensem tindrà els seus fruits.


Comparteix...