Multiplicació empírica-analítica

La multiplicació es cosa de les matemàtiques i la multiplicació empírica-analítica jo crec que vindria a ser el que hem van fer a mi. Sense el meu permís.

El cas

El cas es que van venir a casa personatges de la sanitat, entre ells un sicari  i que hem van dir que li deien trencaossos. I van fer això, trencar-me les costelles. El que és propi d’algú que li diuen trencaossos. Qui vulgui li ensenyo les radiografies. Vaig ser ingresat a l’hospital de Salt amb un argument inventat, menys la minúcia d’haver-me trencat les costelles. Tot, crec jo, per obtenir el que volien. Que era extreure’m el semen per inseminar a alguna noia.

Va succeir quant hem van donar una pastilla per dormir i al dia següent ja havien fet l’extracció sense el meu permís. Una noia baixeta es dedicava a fer-ho a mi i a d’altres del mateix passadís on estava. Ho sé perquè al dia següent a la nit hem vaig aixecar del llit i vaig anar pel passadís. Vaig veure com a un altre suposat malalt la noia aixecava el llençol i li feia alguna cosa a les parts baixes. Marxava amb alguna mena de mostra i he suposat que era el semen seu. L’extrapolació a mi mateix es perquè el dia que hem van donar una pastilla per dormir vaig mullar el llit. Suposadament degut a l’extracció del semen.

Deduccions

No se a quantes poden inseminar amb una extracció però he deduït que pot haver anat a alguna noia molt propera (no de la família) per despistar. I ho han enviat a Dinamarca, Suècia o Anglaterra.

Fa algun temps que va passar això i si hagues nascut alguna criatura o criatures potser algun dia hem venen a veure. O pitjor que això, potser que fessin servir el semen per acusar d’algun delicte.

Multiplicar-se pot ser una multiplicació empírica-analítica d’experiments dels metges.

Pot semblar inversemblant però després de buscar alguna noticia a posteriori d’algun cas com aquest, en vaig trobar.


Comparteix...