Que collons és el bitcony? Origen

bitcoin

Podria ser que Satochi Nakamoto fos jo? Es creu que el creador de bitcoin va ser Satoshi Nakamoto, que és un geni o un grup de persones. Només són arguments romàntics que volen crear un mite entorn de les criptomonedes. Ara explicaré el que em va passar.

No recordo si va serà el 2007, 2008 0 2009, però algú em va trucar parlant amb anglès. Jo sabia palar poc anglès, però van parlar d’informàtica i del que s’hauria de fer perquè la informàtica fos segura i que si no fos així, la gent no hi confiaria. Li vaig dir que hauria d’estar encriptada, que les màquines són les que haurien de treballar per fer-ho segur i, d’altres coses que no recordo. El nom de Satoshi Nakamoto me’l vaig inventar jo. Em va semblar que em posava contra les cordes amb una pregunta i per no dir la meva identitat vaig dir aquest nom.

Encara que havia fet de programador jo no vaig programar blockchain (que és la base de bitcoin pels que no ho coneixen). La persona que estava al telèfon quan em va trucar va ser la que ho va fer, suposo, seguint la conversa del que vam parlar. Em va trucar una altra vegada i de manera enèrgica i com fotent-li esbronc li vaig encomanar com ho hauria de fer i a mitges que s’espavilés donant-li pautes. Seguint un programa d’informàtica forense amb la xarxa, em sembla que la trucada provenia d’Austràlia.

Jo no tinc criptomonedes, encara que tinc moneders i disposat a comprar-ne. Però no puc. Es diu que Satoshi Nakamoto és multimilionari, però potser no com tot-hom pensa qui és. Potser el programador sí, encara que em decanto més per una visió que no l’importen els diners i ho fa perquè li agrada.

La idea crec que fou meva, però no la vaig portar a la pràctica. Només algú que no coneixia va confiar en mi i el resultat a través del qual va fer ell ha estat espectacular i exagerat.

Pot semblar inversemblant a això que dic, però és tal com ho he viscut. Els que quedin recepcionats per arguments romànics, literaris o com si fos una pel·lícula de l’origen de les criptomonedes que em disculpin, i també que em disculpi la persona que va programar blockchain seguin idees meves sense saber qui és.

He tingut altres idees al llarg de la meva vida que tenen un abast increïble, però que totes estiguin enllaçades a la mateixa persona no resulta creïble. Durant un temps en mans de metges erudits (no normals) suposo que s’ensumaven o sabien el tarannà. Que collons és el bitcony?
Comparteix...
error: Protected content !