Subornar la mà esquerra

Ma Esquerra

Tenir mà esquerra es l’habilitat d’aconseguir les coses indirectament. Si es fa amb bones intencions es recomanable i si es fa amb la intenció de fer mal pot arribar a ser el pitjor que et pots trobar.

Descobrir un fet amb la intenció de perjudicar fet amb mà esquerra, es una feina difícil. Et poden dir que t’ho has imaginat.

A la confidència de l’article «Subtitular la respiració» hi havia d’haver un afegit que no vaig explicar referent a com van subornar la mà esquerra i ara explicaré.

Explicació

Les mares poden fer tot el possible per els seus fills. Però entre mares competidores per tenir més avantatja el seu propi fill, la lluita pot ser acarnissada. Quant era petit hi havia un nen competidor meu que la seva mare hem van dir quant era petit , que s’entenia amb un capellà de l’escola. Això no es ben be un problema (o si ). Volia subornar al professor mitjançant el sexe per afavorir el seu fill i que tingués una educació més acurada. Però ja vaig explicar els capellans professors eren com una organització de pederastes. I l’efecte d’aquella mare que tenia la intenció d’afavorir el seu fill subornant el capella també hi havia potser la intenció de perjudicar als nens competidors abusats. I així ficar-los-hi pals a les rodes.

Això ho he descobert al llarg dels anys, per una mena de el que potser es una mena d’enginyeria inversa social. El comportament dels nens ja de grans, els abusos, el que hem van dir de petit que aquella mare s’entenía amb el capella i que en aquell moment sabia que volia dir i ara si. Les males idees que pot tenir la condició humana en fan pensar que això es així.

Subornar la mà esquerra del capellà-professor es el que va fer aquella mare per beneficiar l’educació del seu fill però perjudicant els altres.

PD.

Després d’escriure l’altre confidència he rebut represàlies. Uns correus fraudulents i una multa.


Comparteix...
error: Protected content !