Amor mil·limetrat

amor milimetrat

Per voler calcular una previsió imprevisible pels que tenen incontinència sentimental en són les matemàtiques de l’amor, que el converteixen en amor mil·limetrat. Per trobar la parella ideal ens hem de basar en la regla del 37%.

Regla del 37%

S’ha estudiat amb matemàtiques que el 37% de les possibles parelles són les que hem de tenir en compte per trobar la parella ideal i possible.

Hi havia un article o llibre, no sé d’on ho he extret, que una persona va trobar la seva parella ideal amb les matemàtiques. Va entrar a diversos portals de cites per internet i va triar les que li semblaven bé. Llavors, d’aquests numero persones, va fer una segona tria del 37% de les primeres que li van fer cas, i havia escollit. Finalment va quedar amb una cita presencial amb 3 d’aquestes persones. La que va tenir més afinitat i va lligar d’aquestes 3 va ser la que fou la seva parella ideal.

Si els portals de cites promocionessin aquest coneixement no sé si es mantindrien. Encara que no disposem d’accés a la base de dades dels portals de cites ho podem fer a més petita escala. Si tenim 25 possibles parelles, el 37% són 9,25, d’aquestes 9 que podrem quedar amb elles n’escollim 3 i, d’aquests 3 una que serà la nostra parella. Haurem escollit la millor opció probable segons la ciència. Hi ha recomanacions d’especialistes de no escollir d’entre més de 9 possibles candidat@s.

La regla del 37% també es pot traslladar a la selecció de personal. Hi podem haver molts candidats per una feina. Si seguim amb la regla del 37%, escollim el 37% primers que han portat el currículum i llavors escollim del 37% els més idonis.

És cert que si socialitzes més tens més possibilitats d’obtenir parella o trobar el teu empleat ideal, però només fins al 37% de la mostra.

L’equilibri de Nash

El matemàtic John Nash va demostrar que en un entorn competitiu és millor que tots trobin l’equilibri col·lectiu on la majoria està satisfeta a escala individual que la majoria fracassi. No és intel·ligent competir tots per al millor individu si la majoria no tindrà èxit.


Comparteix...

One thought on “Amor mil·limetrat

  1. I just could not depart your website before suggesting that I really enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is going to be back often in order to check up on new posts

Comments are closed.

error: Protected content !