El nadó que no tenia cordó umbilical. Tenia wifi

La veritat absoluta que naixem d’una dona pot ser que ja no sigui una veritat absoluta d’aquí a poc temps. Han dissenyat un úter artificial en el qual podrien néixer nadons. Aquest tipus de càpsula podria servir per fer néixer els nens en el futur i per als nadons prematurs. Néixer podria ser com obrir un regal d’un nadó incubat amb una càpsula. Encara que per als experts fer néixer un nadó a partir d’etapes inicials de la gestació, de moment en ciència-ficció. Però la ciència-ficció d’avui poden ser realitats del demà. De moment en deu anys es podria tenir una càpsula per un segon naixement amb nadons prematurs amb aquesta mena d’úter artificial.

L’afirmació de què «El nadó que no tenia cordó umbilical. Tenia wifi» és una exageració imaginativa per cridar l’atenció. Els nadons nascuts amb càpsules sí que tindrien un cordó umbilical artificial. Però potser el sentiment de la mare que experimenten els nadons hauria de ser wifi o generat d’alguna manera.

Es podrien llogar úters que evitarien els parts. El paper de la mare estaria minvat; no obstant això, podria solucionar els problemes amb dones que tenen algun problema de salut per tenir nens.

Avui dia si les dones volen, no han de concebre de forma tradicional, poden fer-ho de manera in vitro. Amb aquest sistema les dones tampoc haurien de parir.

Ja fa uns anys que el paper de l’home ha quedat en segon terme a l’hora de tenir fills, amb això també podria quedar-hi la dona. I aniríem amb un altre model de societat. Però hi hauria més diversitat de sistemes per tenir fills i només faltarien persones que volguessin fer de pares i mares o mentors o mentores o educadors o educadores.

S’estan fent proves amb xais

De moment s’ha fet una prova amb xais on ho diu la notícia a https://www.babysitio.com/bebe/utero-artificial-corderos-bebes-prematuros

i fer-ho amb persones només és cosa de temps.


Comparteix...