Elevator Pitch

elevator

Hola, Bon dia. Soc Albert Boix Curós. El mes gran de 7 germans. Potser hem van batejar dos cops, però això no es rellevant. El fet es que podria ser qui no es pensa la gent que soc.

Quant era un nen molt petit potser vaig donar la idea del tetrabric i la meva mare va fer alguna cosa a la notaria referent a això, potser una patent o drets d’autor. Hem sembla que la van matar per això i per les conseqüències econòmiques que reportaria.

Al cap de poc temps d’això els capellans de l’escola van abusar de mi manipulats per el psiquiatre Pujiula. Jo crec que degut a que volien expoliar i beneficiar-se d’aquesta idea. Van mantenir a la meva mare extorsionada duran molt temps per aquest fet.

Les conseqüències econòmiques que reportaria això semblen desmerèixer les de la següent idea rellevant a la meva vida.

El 2007, 2008 o 2009 podria haver donat la idea i ser l’artífex juntament amb algú que hem va trucar parlant amb angles del blockchain. Hem vaig inventar el nom de Satoshi Nakamoto quant la persona que hem va trucar d’origen Austràlia hem va posar contra les cordes. Parlàvem amb ell de com fer la informàtica segura i jo li vaig dir com es podria fer. El resultat de la conversa amb ell va ser el blockchain.

També mes tard aproximadament el 2010 vaig donar la idea d’un envàs rugós que es podria fer amb els llescats d’una fabrica d’embotits, per no utilitzar el paper o plàstic que es feia servir.

Degut a aquest tarannà de donar aquestes idees van matar a la meva mare, hem van trencar les costelles i en van enverinar. Hem van enverinar enganyant a la meva mare per provocar una suposada malaltia que fa que tot el que digui no sigui pres en consideració.

Tot això que sembla inversemblant ho podria ser menys si el meu avi fos Salvador Dalí i ja tingues un perfil de persona no normal. Referent a això que he investigat al seu moment.

Les persones que impedeixen que tot aquestes millores no hem pugi beneficiar no entenen la diferencia entre valor i preu. Son delinqüents comuns que la gent fa la vista grossa.

La meva avia va fer pensar a la gent qui era el meu avi, per protegir-nos, però era un altre, la meva mare la van enganyar per la seva falta de malicia i a mi hem manipulen per aconseguir només els seus beneficis econòmics.

Com que no estem a un estat de dret a espanya tots els aquests màxims greuges que explico no es poden reclamar. Els metges assassinen de forma rutinària i els jutges no tenen capacitat per jutjar això que he explicat.

Tots aquests punts de la meva vida fan que sigui una persona que potser no sigui pressa amb compte amb tot el que faig tan de tarannà com de personalitat. Però estic passant desapercebut de forma interessada per els que de veritat manen, no els que ens pensem.


Comparteix...

One thought on “Elevator Pitch

  1. Good write-up, I am normal visitor of one¦s web site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

Comments are closed.

error: Protected content !