Maniobres dels Mossos d’Escaire

Wallapop_en_un_mòbil_

Ja fa molts anys vaig fer la majoria de les proves per entrar als mossos d’escaire. Però l’última prova, no la vaig voler fer, perquè em demanaven coses massa personals, i vaig marxar. Vaig veure que allò no era per mi.

Però els mossos a vegades fan servir maniobres poc legals. A mi em van trencar les costelles un sicari que els mossos van donar pas i van veure com em trencaven les costelles, ells no ho van fer, però són còmplices.
També una altra vegada em van desconjuntar l’ombro. Encara que no van fer-ho ells, van tornar a donar pas a un altre sicari perquè em desconjuntes l’ombro. Aquest sicari em sembla que anys després el vaig veure i havia canviat d’aspecte, tenia una barba fina llarguíssima. Potser no volia ser reconegut.


Wallapop i el dubte raonable


Fa poc vaig vendre un objectiu d’una càmera vella del meu pare a Wallapop. Però per la meva sorpresa al qui la vaig vendre era un càrrec important dels mossos d’escaire. Va haver-hi un veí que en podria donar testimoni que em va donar els diners i jo li vaig donar la càmera.
Això no seria res anormal. Però ja vaig denunciar al jutjat i llavors com que no em feien cas, publicat al meu bloc a “Dada sorprenent” que vaig trobar un paper de la meva mare que potser deia “donar diners als mossos” o “donar diners al mossèn”. És estrany que hi ha hagut aquesta casualitat de vendre un objectiu a un mosso i que la meva mare donés, potser, “al mosso”, fos el que fos, diners. En cas que hi hagi algun judici o es vulgui convèncer a un jutge perquè no ho investigui el que crec que va ser l’assassinat de la meva mare. El jutge pot pensar que hi ha un dubte raonable que la meva mare, dones diners a algun mosso per haver venut alguna cosa a ell. Els mossos tindrien una coartada raonable.
Maniobres dels mossos d’escaire poc netes.


Motius perquè no ho fan això


Els motius que ho fan són perquè els hi donen els seus caps o qui els manen (també podrien ser algun metge corrupte), uns arguments inventats o deformats que podrien ser certs i no ho són, perquè hagin de comportar-se així. Tant els mossos com els sicaris queden convençuts que aquella persona han fet alguna cosa que doni motiu per comportar-se així però aquests són enganyats.

El que seria pitjor es que que els mateixos mossos possessin proves falses per acusar a algu d’un delicte, com passa a les pel.licules.


Comparteix...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Protected content !