Sentiments offshore

paraiso

Desplaçar el sentiment cap a una altra banda que no és la pròpia es podria dir que són sentiments offshore. El 2021 hi havia 12 països offshore del total de 197 països que hi ha al món, això és un 6,09%. Hauríem de dedicar un 6,09% del temps dels nostres sentiments cap a l’exterior a un paradís fiscal de sentiments per tenir bona salut sentimental? Això de 24 hores que hi ha al dia, són 24, menys 7 per dormir, 17 hores. Però hi hem de restar les 8 hores de feina i les 2 de menjar. En quedarien 7 hores. Llavors un 6,09% de 7 hores són uns 25 minuts.

Aquests 25 minuts de sentiments offshore els podríem dedicar a tenir-los amb persones que no són del nostre àmbit. Podria ser un amant, un amic, una obra social, per ajudar a algú o anar al psicòleg. Externalitzar aquests 25 minuts dels sentiments per tenir una bona economia sentimental es una visió que podria millorar la nostra salut? Només és una perspectiva. Si la gent amb molts diners, o empreses que van a fer negocis offshore els hi va bé, es podria adoptar aquesta visió dels sentiments. Potser funciona!

També s’hauria de pensar qui fiscalitza els sentiments offshore. Els paradisos fiscals tenen més avantatges amb això. Els sentiments offshore també els haurien de tenir. Però negociant amb qui mana o ocupa els nostres sentiments habituals es podrien tenir certs avantatges. Podríem negociar amb un mateix, la parella, un amic, els pares o simplement la nostra inversió sentimental la fem sense que ningú ho sàpiga.


Comparteix...

One thought on “Sentiments offshore

  1. It?s onerous to search out educated individuals on this subject, but you sound like you understand what you?re speaking about! Thanks

Comments are closed.

error: Protected content !