Quina lletra ve després de la Covid?

ç


La gràfica de l’economia després de la Covid pot tenir la forma de diverses lletres. Uns diuen A, V, W o K o fins i tot el logo de Nike. Cada un diu els uns quants motius per predir cap a on anirà l’economia. Encara que el concepte magnànim d’economia és un efecte comparatiu que fem a on estem nosaltres.
Els diferents sectors de les empreses o països estaran en fases diferents i nosaltres en uns altres. Les forma de la corba corresponent a una lletra també a uns els beneficiarà i d’altres els perjudicarà.

La cintura dels països a prendre mesures econòmiques és cabdal. I les feines o empreses que tinguin com a base principal el contacte amb grups de persones, amb la covid, els està anant més malament que les de feines més introvertides o solitàries.

El fet de ser català veig que la lletra de l’economia ha de ser una «Ç» però ajaguda. Partim de la part esquerra de la «Ç», anem enrere i avall i llavors pujarà i abans de tornar enrere sortim per la coma de la «Ç».

Per començar amb força mitjançant el nostre esforç per la Covid, s’ha de prendre una mesura amb traça i audaç. Amb un confinament dur precoç sense recança, que l’economia i la salut ens portin a un desenllaç feliç. L’any que començarà hem d’haver pres les lliçons del 2020 i haver-se vist els avenços i que no tinguem de tornar a torçar el braç a mesures impossibles. Alçar les empreses per continuar avançant i llançar-les cap a l’èxit és deure de tots i també de l’estat. Perquè la salut estigui reforçada per anar en contra d’aquest enginy virulent, hem de fer l’esforç de seguir les pautes.


Comparteix...

One thought on “Quina lletra ve després de la Covid?

  1. I discovered your blog site on google and check just a few of your early posts. Proceed to keep up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for ahead to studying more from you in a while!…

Comments are closed.

error: Protected content !