Exactitud empàtica

empatia

Tenir empatia potser es el que mes volem que tingui una persona envers nosaltres. Però l’exactitud empàtica és el grau més elevat que tingui una persona de l’empatia.

Google

Segons la informació de google l’empatia es la capacitat de comprendre y compartir el sentiments dels altres. L’empatia ens permet veure les coses des de la perspectiva de l’altre en comptes de la nostra.

Google diu que l’exactitud empàtica es considerada la habilitat per ontonomasia de la inteligència social. I que es tracta de capacitat d’entendre el sentiments, les emocions y les intencions de les altres persones

Chatgpt

Segons Chatgpt,el programa d’inteligencia artificial que ara està de moda, l’empatia es la capacitat d’una persona per percebre les emocions i els sentiments dels altres, i comprendre’ls des del punt de vista propi .

I també diu;

L’empatia es basa a reconèixer l’altre com a similar i tenir una ment pròpia, cosa que permet comprendre les seves emocions i percepcions.

A més, l’empatia implica compartir emocions, sentiments, suport i comprensió amb la persona, cosa que pot permetre entendre les seves intencions i avançar-nos a les possibles reaccions .

L’empatia també pot ser una intenció de comprendre els sentiments i emocions d’una altra persona, i experimentar de manera objectiva i racional allò que sent, allò que pot portar les persones a ajudar-se mútuament .

En resum, l’empatia es refereix a la capacitat d’una persona de comprendre i percebre les emocions i els sentiments dels altres, des del seu propi punt de vista, i compartir les seves emocions, sentiments, suport i comprensió, cosa que pot permetre entendre les seves intencions. i avançar-nos a les possibles reaccions.

L’empatia és fonamental per a la vida social, ja que ens permet comprendre i relacionar-nos amb els altres de manera efectiva.


La meva experiència del que es l’exactitud empàtica segons el que he après

  • L’exactitud empàtica només la poden tenir alguns terapeutes o persones ja considerades sabies de manera natural.
  • L’exactitud empàtica apart del que diu la definició de chatgpt de que aquesta persona, ha d’entendre les emocions de l’altre i avançar-nos a possibles reaccions. Hi afegiria que, la persona amb exactitud empàtica ha de fer fer-hi alguna cosa amb les emocions que sent l’altre i intentar solucionar els problemes de l’altre i, reaccionar a la vegada segons el seu coneixement.
  • A les persones a vegades podem tenir l’ego inflat i pensem que podem saber com es sent l’altre i volem solucionar el problemes dels altres en funció com ho percebem. Es posen a fer coses que no els pertoquen i ho volem solucionar tal com ho veiem.
  • També hi han persones que fan el contrari i no tenen empatia per res. Poden dir, «no es el meu problema» i deixar de banda per si tinguessin alguna responsabilitat.

Tant si tens exactitud empàtica, empatia o no tens res d’això, cada moment sents.

M’agradaria trobar una parella amb exactitud empàtica i no gaire guapa però atractiva.

Encara que seria intents tenir una parella amb exactitud empàtica, es molt difícil que la trobi.


Comparteix...

One thought on “Exactitud empàtica

Comments are closed.

error: Protected content !