Dominar la gravetat

Pintura levitació

Sembla ser que dominar la gravetat no es pot fer. El ocells podria semblar que ho fan i els avions també, però no es dominable. Es una àmbit de la física que es molt desconeguda. Y la física a part de teories, teoremes i formules que l’expliquen coses, no ho poden explicar tot.

Tinc una teoria (valgui la redundància) que potser que hagui succeït i que pot tornar a passar amb el món-laboratori que vivim. Quant es vol descobrir, crear una formula matemàtica o física. No es vàlida si no es comprovable. Potser la bestiesa de l’especulació i de la construcció en excés a Espanya tingui relació amb la barreja o confusió d’algun topògraf amb poder que hagui estat induït pel algun torero. Que es «lo tipical Spanish». I intenti calcular i posar-la a la practica alguna cosa de la topografia geometrica com el toro de Clifford. Potser s’ha liat !!! No es mateix «tirar-se» al tren que «tirar-se» al maquinista.

Una altre cosa seria dominar la gravetat de les coses greus. Posar a la practica com mes coses greus passin i s’intentin arreglar, mes es dominara la gravetat. L’extrapolació de les coses greus posades a treballar per matemàtics o físics o científics trobaran una explicació de com dominar la gravetat física.

L’inici de una idea pot ser una ancoratge antic, una musa o una extrapolació, potser. La teoria memética que la transferència i perduració de la informació que te una estructura genètica no s’avindrien amb la teoria conspirativa.

Un dia per fer volar coloms.


Comparteix...

One thought on “Dominar la gravetat

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to seek out any individual with some original ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this website is one thing that’s needed on the net, someone with a bit originality. useful job for bringing something new to the internet!

Comments are closed.

error: Protected content !