Dominar la gravetat

Sembla ser que dominar la gravetat no es pot fer. El ocells podria semblar que ho fan i els avions també, però no es dominable. Es una àmbit de la física que es molt desconeguda. Y la física a part de teories, teoremes i formules que l’expliquen coses, no ho poden explicar tot.

Tinc una teoria (valgui la redundància) que potser que hagui succeït i que pot tornar a passar amb el món-laboratori que vivim. Quant es vol descobrir, crear una formula matemàtica o física. No es vàlida si no es comprovable. Potser la bestiesa de l’especulació i de la construcció en excés a Espanya tingui relació amb la barreja o confusió d’algun topògraf amb poder que hagui estat induït pel algun torero. Que es «lo tipical Spanish». I intenti calcular i posar-la a la practica alguna cosa de la topografia geometrica com el toro de Clifford. Potser s’ha liat !!! No es mateix «tirar-se» al tren que «tirar-se» al maquinista.

Una altre cosa seria dominar la gravetat de les coses greus. Posar a la practica com mes coses greus passin i s’intentin arreglar, mes es dominara la gravetat. L’extrapolació de les coses greus posades a treballar per matemàtics o físics o científics trobaran una explicació de com dominar la gravetat física.

L’inici de una idea pot ser una ancoratge antic, una musa o una extrapolació, potser. La teoria memética que la transferència i perduració de la informació que te una estructura genètica no s’avindrien amb la teoria conspirativa.

Un dia per fer volar coloms.


Comparteix...