Felip d’Edimburg era el meu avi?

Felip Edimburg

Felip d’Edimburg era el meu avi? El 17 d’Abril va morir Felip d’Edimburg a l’edat de 99 anys. Abans que morís em sembla que ja sabia que podia ser el meu avi. La meva àvia, podria ser Anna de Borbó i Parma la que va ser reina de Romania. Podrien haver concebut la meva mare un dia abans de casar-se Felip amb la reina d’Anglaterra i donada perquè la cuidessin a les monges. Aquestes suposicions són causades per una foto que tenia la meva mare a casa de Victòria d’Anglaterra i, que quan jo era molt petit em sembla que vaig veure Anna de Borbó i Parma a Lourdes amb la meva mare. La meva mare deia, saps qui és? Saps qui és? També una capellà dels Escolapis d’Olot, va firmar un capítol d’un llibre de Pere Calders que es diu «Mort a data fixa» i el capella del costat li deia xiuxiuejant «és del rei de Romania». Recordo que els capellans eren els pederastes. Anant estirant el fil d’Internet un dia que jo tenia una gran memòria de treball vaig pensar que podria ser cert.

Ana de Borbó i Parma
Ana de Borbó i Parma

Com ja vaig denunciant; primer als jutjats i més tard a aquest blog. La meva mare crec que la van assassinar. Una filla il·legítima d’aquests dos personatges podrien haver-la tret del davant per branques molt poderoses com podia ser la exreina Sofia, que em sembla que hi està emparentada amb la reina de Romania. Haurien subornat l’Hospital Sant Jaume per cometre l’assassinat. Encara que es podria pensar que hi ha un altre motiu per l’assassinat de la mare, que és que jo hagués descobert o tingut la idea quan era molt petit de tal com coneixem avui el tetrabric. La mare hauria fet algun document al notari, que jo recordo que hi va anar, per protegir això i abans de la data que prescriu el document l’haguessin matat.

El que podria ser un altre d’investigació és que a mi em van provocar un diagnòstic erroni, o directament potser em van provocar una malaltia amb una pastilla que em van posar al cafè. Ho sé perquè la vaig mastegar. El diagnòstic curiosament fa que tot el que digui no sigui pres seriosament i tenim en compte el que he dit de la importància dels meus avis també.

Són coses que no s’hi pot fer res. Ja ho he denunciat, però si la cap dels jutges potser la delinqüent encara menys. Potser per insinuar això em fan tancar el blog, però el més probable és que se m’ignori o hem passi com la meva mare.
Comparteix...

One thought on “Felip d’Edimburg era el meu avi?

  1. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

Comments are closed.

error: Protected content !