100 Posts

Pastís

He arribat als 100 escrits. 100 posts que hi he posat diferents temes que m’interessen, he llegit o m’han passat. D’unes 300 paraules cada un. Són de contingut concentrat, que a vegades potser no s’entenen per voler dir moltes coses en poques paraules. Opinió de què em van dir personalment. Algú també em va dir que eren massa llargs, però potser era algú que llegia poc. Comentaris d’ànims a escriure més coses també n’hi ha hagut i curiosament amb anglès.

Temes recurrents com els pederastes, els metges assassins, l’assassinat de la mare o els suborns dels jutges, són temes personals que algú pensarà que no són certs. Són certs, i és a causa de un coneixement tàcit.

He agafat diversos conceptes de la Wikipedia. I totes les fotos són de Creative Commons o lliures.

En un principi era un web per fer proves de disseny i SEO. I s’ha convertit amb un exercici d’escriure que he anat fent a poc a poc 5 anys enrere. Encara que el blog el vaig començar l’Abril de 2018.

Al principi copiava llibres enters a mà, per millorar la lletra i llavors més tard vaig començar a escriure coses.

Navegació

Per la navegació al blog és més fàcil amb un ordinador que amb un mòbil. També hi ha més opcions. Com els dos núvols d’etiquetes que surten a la dreta de cada post (ordinador). Un es pot moure. Les etiquetes són més aviat com temes o paraules clau que he volgut destacar. Si per exemple es clica a l’etiqueta Personal, surten tots els posts relacionats amb mi. O l’etiqueta de Creativitat que són coses que he creat o referents a la creativitat.

Animo a posar comentaris.

Dono les gràcies a tothom que em llegeix.

Moltes Gràcies!


Comparteix...

One thought on “100 Posts

  1. I simply couldn’t go away your web site prior to suggesting that I extremely loved the
    usual info a person provide for your guests?
    Is gonna be again regularly in order to check out new posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Protected content !