Dibuixo un idea cap a dins

Dibujo a lapiz

La conversa interna de cadascú ha de ser sense falta, amb educació. Quan dibuixo una idees cap a dins amb figures pensatives, han de ser sense falta, maques. El fet de dir-nos aquestes idees positives es transmeten cap a l’exterior i si són el contrari també. Si no ens envoltem de persones tòxiques, no ens comparem amb els altres, pensem amb perspectiva i gestionem bé les males experiències del passat podem millorar també el que ens diem a nosaltres mateixos.

A vegades tenim tics de poca autoestima quan ens diem coses com «sóc lent», «sóc ximple», «sóc lleig», «sóc gorda», «sóc un soc», etc. Coses negatives, catastrofistes, autoexigents o victimistes. Que poden ser contraproduents en la nostra estima. En comptes d’animar-nos, n’anem enfonsant nosaltres mateixos.

Una tècnica que a vegades funciona és fer el contrari. I és animar-nos amb coses positives i tenint un diàleg intern posant-hi el nostre nom de pila cap a un mateix. Com «endavant Albert», «ho has fet bé Maria», «ara sí Pere», «ara tens més prestigi, Dídac», «has tardat menys del que em pensava, Anna», etc.


Comparteix...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Protected content !