Consultes a una gallina

gallinas

A la casa del poble i tenim gallines. Serveixen per donar-nos ous i, quant ens volem reservar per pensar, les contemplem. Amb el cocorocó espaiat i la brisa dels arbres el silenci ens parla. Però per estar al mig d’animals has de tenir una mica de diòptries al nas, o pensar que és una olor blava.

És el que té la naturalesa de les gallines, veuen un enciam com si tingués certa violència herbívora, amb el bec el sacsegen com si estigués viu. No han vist documentals de verdures i es valen per al seu instint.

Si t’agraden les conversacions amb plantes, també t’agradaran les conversacions amb gallines. Hem d’escollir una, i preguntar-li amb el pensament els nostres problemes. Si ho verbalitzem potser s’espanta. Un trencaclosques personal és un martell, no una dificultat. Hem d’interpretar els moviments i els cocorocos d’ella i sincronitzar-ho amb la resposta que ens dona el supòsit.

La desconeguda psicologia de les gallines fa que pensem que són espantadisses, però poden raonar per deducció, conèixer el seu ordre jeràrquic, tenen un cert sentit dels números, poden recordar coses, tenen una certa autoconsciència i tenen capacitat de comunicació referencial. Així que pensar a tenir consultes a una gallina no és tan eixelebrat. Dels 23 milions de gallines que hi ha al món en podem escollir una i fer l’exercici de consultoria de dificultats. La nostra interpretació ens farà trobar la solució.

Solució de problemes

Aquest post només és un exemple de com trobar solucions a dificultats. Quan no trobem la solució a un problema podem fer una altra cosa que no tingui relació al problema, com pot ser les consultes a una gallina. El canvi a fer una cosa que no té relació amb la dificultat ens el farà oblidar per moments i quedarà esmorteït, però d’alguna manera la nova activitat et donarà eines per solucionar la dificultat sense adonar-te’n.


Comparteix...

One thought on “Consultes a una gallina

  1. Nice post. I study something more difficult on totally different blogs everyday. It would all the time be stimulating to learn content from different writers and follow a bit of one thing from their store. I’d choose to make use of some with the content material on my blog whether or not you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your internet blog. Thanks for sharing.

Comments are closed.

error: Protected content !