Que vindrà ara?

bombolla

La meva bombolla d’informació em diu que:

• Ve una crisi majúscula, tot baixà molt.

• Volen imposar les CBDC per controlar les persones. L’únic respir que hi pot haver es Bitcoin. La majoria de la gent no creu en bitcoin ( com si fos una religió). És un sistema.

• La setmana que ve potser se sabrà qui és Satoshi Nakamoto, el creador de bitcoin o potser jo! Hi haurà la sentència a Anglaterra de Craig Wright del judici que dirà si ell és Satoshi Nakamoto o no. Ja us dic que soc jo. Li vaig donar la idea d’això, però potser se l’apropia la idea. Ja ho vaig explicant a aquest blog.

• Qui no sàpiga que li estic parlant ho pot buscar a Internet. Venen canvis importants.

• Passarà com les granotes que les poses a un cubell i el vas escalfant a poc a poc, que moren. La majoria de les persones no es desperta i amb la seva vida acomodada es pensa que no pot canviar res.No voldria ser pitonís només ho dic segons la informació que tinc del que passarà aquest any.


Comparteix...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Protected content !