Que vindrà ara?

bombolla

La meva bombolla d’informació em diu que:

• Ve una crisi majúscula, tot baixà molt.

• Volen imposar les CBDC per controlar les persones. L’únic respir que hi pot haver es Bitcoin. La majoria de la gent no creu en bitcoin ( com si fos una religió). És un sistema.

• La setmana que ve potser se sabrà qui és Satoshi Nakamoto, el creador de bitcoin o potser jo! Hi haurà la sentència a Anglaterra de Craig Wright del judici que dirà si ell és Satoshi Nakamoto o no. Ja us dic que soc jo. Li vaig donar la idea d’això, però potser se l’apropia la idea. Ja ho vaig explicant a aquest blog.

• Qui no sàpiga que li estic parlant ho pot buscar a Internet. Venen canvis importants.

• Passarà com les granotes que les poses a un cubell i el vas escalfant a poc a poc, que moren. La majoria de les persones no es desperta i amb la seva vida acomodada es pensa que no pot canviar res.No voldria ser pitonís només ho dic segons la informació que tinc del que passarà aquest any.


Comparteix...
error: Protected content !