Aconseguir l’efecte secundari

EFECTO SECUNDARI

Els danys col·laterals són normals amb les operacions de guerra. Es fixa un objectiu i hi han morts que no són esperats i se’ls anomena danys col·laterals. Però pot ser que l’objectiu no sigui l’objectiu sinó que es vulgui aconseguir l’efecte secundari. L’efecte secundari quedarà emmascarat per l’objectiu.

Amb els medicaments pot passar el mateix. Es dóna un medicament perquè l’efecte secundari curi el desitjat, encara que espatlli altres coses del cos. Amb la Covid podria passar el mateix. Les vacunes poden tenir efectes secundaris com tots els medicaments, però si l’efecte secundari és l’objectiu buscat, estem desemparats. Si els danys col·laterals o efecte secundari de la pandèmia tenim:

-problemes psicològics, morts de persones grans per regular la població no productiva, per fer oscil·lar l’economia, etc.- són buscats (és en cas que fos un virus de laboratori tunejat) fa que les persones que de veritat tenen poder i en són poc dignes, no se’ls pugui enxampar.

Aconseguir l’efecte secundari és un tecnicisme. Difícil de resoldre perquè tècnicament és avalat pels tècnics. Com metges, enginyers, militars, directius, etc. però que èticament és un desastre, socialment no té versemblança i individualment et posa a un grup o etiqueta encara que no vulguis.

Si per exemple t’obliguen o et posen medicaments o drogues a una beguda sense el teu permís. Que et produeix un efecte secundari que et crearà alguna cosa crònica per aconseguir un efecte secundari, és una cosa habitual amb els metges. Poden ser motius econòmics, idealistes o per aconseguir poder. Són com els que fan encantament de serps quant donen les explicacions perquè et donen un medicament o d’altre. Tècniques de manipulació psicològica i de malabars amb les estadístiques.


POST SENSE RECEPTA METGE. QUALSEVOL SEMBLANÇA AMB LA REALITAT NOMÉS ES PURA VERITAT ABSOLUTA. NOMÉS SON VISIONS POLÍTICAMENT INCORRECTES PERÒ QUE UNA GRAN PART DE LA GENT POT PENSAR. MANTINGUI EL POST ALLUNYAT DELS NENS.Comparteix...
error: Protected content !