Assassinats civilitzats?

verí

És conegut que la violència té mala premsa, però quant es produeix un assassinat sense violència, és un assassinat civilitzat?

L’assassinat civilitzat potser quant es produeix un enverinament – el que li va passar a la meva mare per al que crec jo d’una altra dona-. L’enverinament és més aviat un assassinat femení. L’assassinat masculí ve a ser més amb violència.

Amb l’empoderament feminista de moda que estan practicant actualment les dones poden haver-hi més assassinats que quedaran sense saber-se perquè és molt difícil de demostrar i no hi ha cap voluntat de fer-ho.

A mi també em van enverinar, però no vaig morir. Ho sé perquè vaig mastegar la pastilla que em van posar al cafè. Només em volien controlar per satisfer els seus capricis. Encara que ho vaig denunciar, no hi van fer res els jutges. La jutgessa al que ho vaig denunciar va ser amonestada per als seus superiors per no deixar parlar en català a uns advocats. Jo vaig fer les denúncies en català. També ho vaig dir això a una altra jutgessa fa poc i tampoc em va fer cas. Em va posar una multa exemplar per un altre cas que tampoc em van deixar defensar.

També les morts que provoquen els metges són assassinats civilitzats? Amb l’excusa que han fet tot el possible poden matar en sèrie a moltes persones. El que crec jo és que és una veritat absoluta poc coneguda és que la gent si no és que és mort d’accident la maten sempre els metges. La mort natural passa molt poc. Alguns diuen cures pal·liatives o que ho han fet perquè no patís. Les forces de seguretat tenen el monopoli de poder fer violència i els metges tenen el monopoli de cometre assassinats sense que els passi res. No ho fan directament a vegades. Manipulen o enganyen a una altra persona perquè els hi posi un verí i llavors l’acaben de rematar fent veure que el salven. Les cloaques de l’estat també arriben als metges.

També pot ser que no siguin tots així d’assassins. N’hi ha alguns que no ho són. Per blanquejar un assassinat han d’intentar entre cometes «curar a la gent». Poden posar en nòmina metges d’altres països on el preu i valor de la mort és diferent i al país on cometen l’assassinat els i agafa en la distància cognitiva.


Comparteix...

One thought on “Assassinats civilitzats?

Comments are closed.

error: Protected content !