Lluentor aspra

Hi ha una tendència a canviar d’una cosa a l’altre a l’era d’Internet. De perseguir l’objecte brillant que ens capta l’atenció, de no saber concentrar-se. Però aquest objecte brillant pot tenir una lluentor aspra.

El govern de Galícia ha fet una llei perquè els que no es vulguin vacunar de la Covid siguin multats. Perquè el govern de Galícia s’hagi saltat la llei creen una nova llei que els protegeix. Si no no s’entén que vulguin coartar la llibertat de vacunar-se. L’extrema dreta dels metges del govern que han deixat de banda el codi deontològic per als seus objectius, no tenen miraments.

Poden demostrar que la Covid és obligatori vacunar-se i que les vacunes són efectives i amb proves, sense manipulació dels jutges?

Aquest objecte brillant de la vacuna de la Covid té una lluentor aspre. No se sap ben bé que passarà. Potser la vacunació de la Covid és una forma de control humà per afavorir projectes científics no explicats. O de si aquesta lluentor aspra de la vacuna obnubila a les persones. Obligar a algú a vacunar-se i fer experiments només ho feien els nazis, o potser ja ho han continuat fent des del nazisme sense que fos evident com ara?

Amb l’excusa que pots contagiar a algú es curen amb salut i obliguen a vacunar-se a tothom fent entrar a les persones amb una paradoxa. Hi ha alguna cosa que grinyola.


Comparteix...