Una poma amb el 80% de fruita

Manzanas

Estar quasi segur que quant compres 1Kg de pomes et menjaràs 1 Kg de fruita no se si ho podràs aconseguir. De el Kg de pomes se hi ha de restar, la bossa, el cor que no et menges, la cera que banyen alguns tipus de pomes perquè brillin, si es pela la poma i si no et menges les pomes aviat es van minvant el pes. Amb 1 Kg de 1,40 euros/ kg hi poden haver 5 pomes de 200gr i en tenim per 5 menjades.

Però això passa amb escreix amb algun altre menjar com son el musclos. El pes de la clova es del 75 % al 50 % més del que es menja. El preu de la carn de musclo si van a 4 euros la pagues entre 10 i 8 euros respectivament. En tenim per 2 menjades de ració per fer un primer.

El rendiment dels productes alimentaris a vegades no els tenim en compte a la hora de comprar. Si hi ha escassetat econòmica filem mes prim i ho mirem mes, però quant ens podem permetre algun altre caprici alimentari, que perquè es car, ens agrada o té bona premsa ho malgastem. En un pròxim post us podria dir que es podria menjar una setmana amb només 15 euros dos persones.

La part de la salut alimentaria si que hi ha algunes modes que diuen que ara això va be, o no va be per el cos. El que va be per un, per l’altre no hi va de be. I les modes alimentaries poden ser només una condició del mercat de que es necessita vendre.


Comparteix...

2 thoughts on “Una poma amb el 80% de fruita

Comments are closed.

error: Protected content !