Rebaixes a la farmàcia

Farmàcia

Degut a la proliferació d’anuncis de medicaments a la tele, he pensat que hi havia rebaixes a la farmàcia. Es conegut que medicar-se no es res mes que reduir el temps de curació en el cas d’un refredat i potser a d’altres inconvenients de salut la medicació també ho fa així. La pressa que hi ha per vendre medicaments que no resolen res sinó que només tenen una petita variació amb un de similar, fa que es sobre receptin medicaments. Els metges no curen res, fan arranjaments o potser alleugen dolor. I moltes vegades substituint el mal que volen curar amb un altre, d’un efecte secundari que es pitjor que la malaltia.

Els farmacèutics estan convençuts que els seus productes que venen o els que creen ells fan una bona obra. Es com el que escombra i amaga la brutícia a sota l’estora, canvien un greuge de lloc.

A Estats Units venen els medicaments als supermercats, junt amb les rebaixes del 2 x 1 i descomptes del 30 % de les camisetes. Ho posen al mateix nivell. Arribarà aquí això ?

He vist una cosa pitjor de barrejar coses. Al poble de Sant Joan les Fonts hi ha- o hi havia- una funerària i al mateix carrer una carnisseria. Es pot fer volar la imaginació i malpensar de que feien amb els difunts. Avui en dia que pensem que està tot el que fa referencia a donar permisos d’ajuntaments ben mesurat, en aquest cas no seria així.

De totes maneres les rebaixes a la farmàcia ja hi son. Amb la Seguretat Social tenim un descompte en molts medicaments que encara que llavors paguem amb els impostos es com si anem de rebaixes.


Comparteix...

One thought on “Rebaixes a la farmàcia

  1. Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!

Comments are closed.

error: Protected content !