Intencionalitat d’un jutge

Justícia

Diuen que els jutges son independents però també tenen les seves preferències i intencions positives y negatives. Però en qualsevol àmbit de les persones tenir professionalitat o honorabilitat es mes la intencionalitat de fer be les coses que si som mes professionals o tenim honor.

La justícia a l’estat espanyol es intrínsecament lenta i no crec que hi hagui intenció de fer que sigui mes ràpida. El refrany que diu que una justícia lenta no es justícia vindria a dir que no estem en un estat de dret en aquest país i, no només per la lentitud de la justícia sinó per que es quasi evident que està manipulat per el poder polític. També se de font directa – i no es que vulgui donar-me importància – que es va subornar un jutge, encara que ho he denunciat, no han fet res.

Jutjar un jutge es difícil igual que rebatre un diagnòstic d’un metge per un altre metge. El que ha jutjat o diagnosticat un jutge o un metge en l’imaginari col·lectiu es creu que no hi pot haver-hi discussió.

Hi ha un refrany que diu que si un home demana justícia es que vol que li donin la raó. Només hem d’ esperar que no tinguem mai que acudir a la justícia.


Comparteix...

One thought on “Intencionalitat d’un jutge

  1. Great work! This is the type of info that should be shared around the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Protected content !