Quin és l’argument ara per mantenir la guerra d’Ucraïna?

rusia i ucraina flag

Després de cinc-cents dies de la guerra d’Ucraïna quin és l’argument per mantenir-la? La manipulació de les dades de la guerra per part d’ambdós costats i del que es diuen aliats d’uns i dels altres fa difícil saber que hi passa.

La tecnologia permet que inclòs els vídeos i les locucions siguin manipulats per intel·ligència artificial. L’explicació d’un que ha nascut a Ucraïna o Rússia és només una part del que passa. Uns ho veuran de la forma més crua i d’altres amb el lliri a la mà diran que és cosa dels governs i que la població en general no ho vol. Els mitjans de comunicació s’esplaien i són una font de notícies que no sabem i són ben bé certs o són ensucrades o amplificades.

Els que es beneficien de les guerres són els mateixos que les ajuden a combatre. Proporcionen armes, logística, menjar, etc. A canvi del poc que pot donar Ucraïna.


Futur d’Ucraïna

És de suposar que molts dels mateixos ucraïnesos no vegin futur al seu país per la situació actual de xoc que es troben. Però la finalització de la guerra, que potser seria aviat, essent optimista, pot comportar molta feina a la reconstrucció. Les companyes que poden reconstruir un país es freguen les mans o en són participants de la provocació del desastre per benefici propi. Si mirem les empreses que aniran a ajudar o reconstruir Ucraïna podrem intuir si són grans corporacions que hagin provocat la guerra només pel benefici de reconstruir el país.
Però llavors de les guerres ve una corba a la baixa del país perquè després l’ímpetu dels hàbitats es reveli i pugi la corba fins a superar molts dels països al voltant.

Quin argument hi ha ara per mantenir la guerra d’Ucraïna? No està prou tot destrossat? Rússia no en té prou? Pot haver-hi un atemptat contra Putin dintre del seu cercle per parar la guerra? Què fa falta més que arrasin? Els fabricants d’armes (majoritàriament als EUA) els interessa que continuï la guerra?


Comparteix...

One thought on “Quin és l’argument ara per mantenir la guerra d’Ucraïna?

  1. excellent put up, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector don’t realize this. You should proceed your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

Comments are closed.

error: Protected content !