La masturbació de les flors per part de les abelles

flor i abella

Els dies de confinament i les vacances per qui ara les comencen han fet i faran que ens dediquem algun dia a no fer res i a mirar la TV. Potser mirarem documentals de verdures o la masturbació de les flors per part de les abelles en els documentals que posen. Potser hi ha plantes nervioses, peixos que s’afoguen al mar, els eclipses d’arbre, l’esquer més deliciós per anar a pescar o la violència herbívora o de les plantes que tossien.

La masturbació de les flors per part de les abelles és una manera de dir una cosa que surt de la norma, que fa veure d’un altre forma una cosa que hem vist i ens sembla normal, capta l’atenció. També les altres opcions poden ser vistes com a coses no possibles, però si algú els ha pensat potser que existeixin en un context no habitual.

Educació

Mirar documentals a la tele o explicacions a YouTube són l’eina educativa de molta gent. Hi ha gent també que creuen que les pel·lícules són un recurs educatiu, però no és així. Les pel·lícules són una deformació de la realitat. La realitat és molt pitjor o molt millor. El conjunt de la pel·lícula serveix per explicar una cosa, però no anant al detall de cada escena.


Comparteix...
error: Protected content !