Pensament relliscós que no vol venir a la consciència

Trobar la fórmula màgica, el que no es troba, el que molts necessiten amb una definició, la pedra de Rosetta o la gallina dels ous d’or és possible amb entrenament? És un pensament relliscós que no vol venir a la consciència el que fa que no quedi fixada la troballa. I amb entrenament, descans i fent feina potser aconseguim decantar el que busquem a una utilitat.

He tingut dos pensaments com una fórmula màgica, però potser no són més que pensaments relliscosos.

1. hi pot haver una manera de condicionar els sentiments d’una massa de persones, una única persona? I vull dir qualsevol sentiment. La fórmula la vaig tenir a la punta de la llengua del cervell i, no va quedar fixada. Suposo que això els hi serviria als manipuladors de masses o també per fer coses positives. Un ganivet es pot fer servir per tallar el menjar o per clavar-lo a una persona. El ganivet no és dolent ho poden ser les persones la utilitat que li donin.

2. no va ser un pensament, sinó una sensació aguda molt favorable indescriptible situada al cervell. Va ser com una punxada molt poc llarga, d’uns 3 segons. Vaig pensar immediatament que allò la gent faria tot l’inimaginable per aconseguir aquella sensació. I seria perillós saber com es produeix l’efecte.

He tingut més pensament d’aquesta mena , que no poso.

Suposo que tothom ha tingut alguna vegada pensament que portarien a canviar el curs de què coneixem fins aquell moment. Aquell pensament relliscós que no vol venir a la consciència és fixat només per alguns escollits per al destí o l’atzar. I encara que el fixem, és més important el que es fa amb el que sabem i no només el que sabem.

Els somnis d’un mateix no serveixen per portar-los a terme. Algú altre els ha proporcionat per tu. I no n’obtindràs un profit per als teus somnis sinó per als somnis dels altres.

dita adaptada

Comparteix...