Consells divertits

Smiley

Els consells divertits poden ser com un exercici de coneixement lateral. Els acudits en serien una mostra. Desprès d’una cosa certa o normal, salta a una explicació poc convencional, estranya o sorprenent.

Alguns exemples podien ser aquests que se m’han acudit :

  • Mai no et pentinis amb un rasclo ni et depilis amb ciment i no t’acostis a un jersei de llana si tens la barba de velcro.
  • Has de venir mudat però no fa falta que canviïs de pell.
  • Si tens vergonya d’anar a la platja nudista, ver-hi vestit només amb paper film.
  • Fes-li la manicura al peix de la peixera, es tenen de cuidar.
  • Hauràs d’adquirir un sentiment de segona mà a eBay.

Els beneficis son com el producte millorarà a una persona i les prestacions son els detalls que mostren com. Llavors el benefici del «producte consell» no son aprofitats sinó es mostren les prestacions de com fer el que s’aconsella.

Quant el consell pren forma d’acudit, pot generar un somriure, tenir doble sentit, un sentit indirecte o, com els consells blancs que explico al final.

També es pot confondre un consell amb una ordre. Depenent de la manera com està dit. Els «has» o «hauries» que a vegades es diuen el veig com un comportament tòxic.

Hi havien dos consells o dites que tenien escrit dos pallassos de carrer quant vaig anar a Galícia que volia esmentar i que feien gracia.

  • No sabia que posar-me i hem vaig posar feliç.
  • La felicitat costa menys que l’electricitat i dóna mes llum.

Comparteix...

One thought on “Consells divertits

  1. I used to be recommended this website through my cousin. I am no longer certain whether this submit is written by way of him as no one else recognize such exact approximately my trouble. You are amazing! Thanks!

Comments are closed.

error: Protected content !