Aragonés al Senat

pere aragones

Convocats al Senat, on el PP te majoria, tots els presidents de les Autonomies per debatre sobre Amnistia i les tres que comanda el PSOE han declinat assistir-hi, no així la de Catalunya, per sorpresa de la dreta i l’Honorable President Aragonés s’hi personarà, disposant del primer torn de paraula per argumentar defensant-la. Després de la seva intervenció farà un mutis per el for, i farà be, el ruixat de qualificacions i desqualificacions ja li arribaran per altres Medis que no en viu i directament. Només estomacs amb la flora intestinal a proba de bomba es capaç d’aguantar les bajanades d’algunes Senyories quan si parlar de Catalunya es tracta.

Ha dit el portant-veu “Pepero” : “Tres President de Comunitat que no acuden perquè no s’atreveixen a donar la seva opinió”. No ho sé, o per prudència per no perjudicar les negociacions del Candidat en la tasca encomanada per el Rei de formar Govern?. Tots els que assistiran de la dreta votaran com un sol home, cada quin engruixint més el to i pronosticant lo tràgic d’una Espanya capolada. I pregunto: cap d’ells voldria matisos en la ferotgia dels partidaris d’un altre 155 repressor?. Però votaran a una perquè cap escó d’ambdues Cambres es ocupat per Senyories lliure, ja que es deuen a la disciplina de partit. Un “Paripé” i per un italià “Parole, ma sempre parole”.

Un “chaman” de les ones, d’aquests que la Cadena ha de gastar minuts de tele per promocionar-lo i revestir-lo d’equanimitat, ha dit aquest mati que l’Aragonés no va al Senat a defensar las posicions de Catalunya sinó les d’Esquerra Republicana. ¡Que fort!. Ha volgut deixar entendre que els Presidents de la dreta aniran al Senat a defensar els interessos del PP i no pas els interessos d’Espanya. ¡Quina manera d’informar!. ¡Quina voluntat de manipular!. “Gurús” com aquest ens filtren la informació . Tan clar, que et deixa confós.


Comparteix...

One thought on “Aragonés al Senat

  1. Currently it sounds like Expression Engine is the top blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

Comments are closed.

error: Protected content !