Com m’han robat bilions d’euros

robo


El que escriuré pot semblar una pel·lícula, però és cert. Pot semblar a algú que no casa amb les seves creences i que ho rebutja, però és cert. Poden dir que és un fake, però és cert. Pot semblar que estic boig, això no obstant no és cert, no ho poden demostrar, només és una forma perquè els hi doni coartada.


Punts resumits a altres posts


• Dono la idea del tetrabric quan era molt petit. (aprox. 1974)
• Abusen de mi els capellans de l’escola per quedar-se amb la idea del tetrabric i així tenir condicionada o extorsionada la mare.
• La mare va fer alguna cosa al notari (aprox. 1979-80) quan jo era petit, que suposo jo que era referent al punt anterior. És molt difícil aconseguir el paper del notari perquè fa molts anys, està amb paper i no està digitalitzat. Avui dia cap jutge ho voldria buscar.
• Avui dia (2024) els bilions que podria ser això, me’ls haurien robat perquè no puc demostrar que la idea era meva. Els capellans podrien haver estat els artífexs. Especialment, el pare Ferrater, que era el que va abusar de nosaltres. Si és el mateix (que em sembla que si) que ara fa poc va morir (el creador de la UOC) i va estar als Escolapis d’Olot.
• A causa d’aquest tarannà van fer posar una pastilla al meu cafè (1994)a la meva mare o a les meves germanes per tenir-me controlat. El resultat és una malaltia inventada que és semblant a la que molta gent li té por, però que és provocada.
• El 2006 o 2007 o 2008 em va trucar algú d’Austràlia i vàrem parlar de com fer la informàtica segura i d’altres coses. El resultat va ser la cadena de blocs i el bitcoin. Aquesta setmana he tornat a visualitzar una web de 2008 de bitcoin que em sembla que vaig configurar jo mateix. Allí podria aconseguir amb els codis que vaig posar a preu de bitcoin d’avui dia, bilions. Però algú altre em va passar davant. Aquesta persona que em va trucar d’Austràlia podria ser Craig Wright, que actualment s’està fent un judici a Anglaterra contra Copa (la sentència acaba el 15 de març) per determinar qui és Satoshi Nakamoto. Satoshi Nakamoto es un nom que em vaig inventar jo quan em va dir la persona que em va trucar, qui era jo?

El 2013 fan matar a la mare per culpa meva, perque no jo pugui reclamar res i ella no parli referent al tetrabrick i a tot al que m’estaven fent.


Quan son, temes de molt molts diners no es fan servir la metodologia habitual que es pensa la gent. Per robar bilions manipulen a persones perquè enverinin a d’altres, subornen a un hospital sencer i a tot l’entorn de la persona que robaran o esprémer, o també a paissos.  Podries pensar que això es un text digne d’una pel·lícula, però és cert. La paradoxa de fer passar per boig a algu que diu això, es que això sigui cert, i que no pugui demostrar perquè tot l’entorn ha estat manipulat. A la gent li passen coses normals i bestieses d’aquestes no li paren atenció perquè es pensen que és ficció.
Quan parlem de bilions de veritat, es compren jutges, metges, notaris, advocats i persones que no tenen cap més opció. Ho pots veure amb la distància, però això ha passat de veritat.


Per manegar idees i temes de bilions poques persones en són capacitades. Però forma part del sistema. Si Vanguard, Black Rock o alguna corporació poden tenir aquest capacitat, una persona sola que us penseu que pot fer?


Comparteix...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Protected content !